قبل نهاية 2016 ، فجئتنا twitter بعدد من التحديثات علشان تواكب ال platforms التانية و خصوصا Facebook أولها كان Live video 360 زي ما أطلقها الـ Facebook في 15 ديسمبر وأول Live 360 video عليه كان لحساب National Geographic ، أطلقتها Twitter يوم 28 من نفس الشهر بعد ما أطلقت #Go Live يوم 14 ديسمبر وكان أول Live video 360 لحساب Alex Pettitt وبيتم تجربتها على عدد من الحسابات الصغيرة و سيتم إتاحتها لعدد أكبر خلال الأسابيع القادمة و ممكن تسجل هنا علشان تتفعل عندك بشكل أسرع.
كمان أطلقت twitter خاصية إضافة الـ stickers بداية من 1 أغسطس و بدأت في إضافة stickers مختلفة لكل مناسبة زي عيد الشكر، والكريسماس و الآن تتيح stickers خاصة لـ توديع 2016 و الاحتفال بالسنة الجديدة:
آخر تحديث واللى من الممكن إضافة الفترة الجاية بعد طلب Jack Dorsey- الرئيس التنفيذي لـ twitter “- من المستخدمين اقتراحات لتطوير twitter كـ platform وكان في إجماع من المستخدمين على إتاحة تعديل الـ tweets ويتم مناقشة الاقتراح من جانب twitter وإتاحتها لجميع المستخدمين بالإضافة للتبليغ عن المضايقات: